neticle Esettanulmányok

Ismerd meg a legizgalmasabb projektjeinket oktatóanyagok és esettanulmányok által! Elemzéseinknek köszönhetően gyorsan megértheted, hogyan lehet hatalmas adatmennyiségekből előremutató, hasznos insightokat kapni a Neticle segítségével – akár perceken belül.

Grafikon a mobilgyártók megítéléséről

Mutatunk egy rövid példát arról, hogy is néz ki nálunk egy elemzés. Megmutatjuk többek között azt is, hogy mit is jelent piacvezetőnek lenni a weben, illetve hogyan azonosíthatók a trendek.

Letöltés
Grafikon

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal közös kutatásunkban olyan keresőszavakkal indultunk a gyerekek nyomába a weben, amelyekre minden fiatalkorú kíváncsi: mi várható az első menstruáció vagy éppen az első magömlés alkalmával, illetve milyen az első csók, az első szerelem vagy az első szex.

Letöltés
Véleményárfolyam ábra a tanulmányból.

Bemutatunk három valós ügyfél problémát és megoldási csomagjainkat: hogyan lehet gyorsan válaszolni a bankokkal kapcsolatos, a közösségi médiában felmerülő problémákra és kérdésekre; hogyan lehet hatékonyan monitorozni a konkurenciát; és hogyan lehet az ügyfelektől érkező benyomásokra kommunikációs kampányt építeni.

Letöltés
neticle étteremmarketing esettanulmány illusztráció

Egy igazán ínycsiklandó kutatás keretein belül megnéztük, miért is érdemes építeni a vendégek visszajelzéseire, hogyan érdemes pozicionálni magunkat vagy miért is érdemes a konkurenciát monitorozni – mindezt olyan éttermek példáin keresztül mint a Jamie’s Italian, a Trattoria Pomo D’oro vagy a Vapiano.

Letöltés
Neticle Labs

Lépj velünk kapcsolatba!

Cím:
1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 41. (2. em. 14.)

Székhely:
1213 Budapest, Vető utca 10.

Photo of Péter Szekeres
Szekeres Péter

Co-founder & CEO
[email protected]
+36 70 701 6488

Photo of Tamás Tóth
Tóth Marcell Tamás

Media Analysis Consultant
[email protected]
+36 30 779 4626

Photo of Bernadett Kiss
Bernadett Kiss

Head of Marketing
[email protected]
+36 30 352 6707