Declaraţie de confidenţialitate

Această declarație de confidențialitate se referă la informațiile personale identificabile („date”) pe care noi („noi” sau „Neticle”) le colectăm și procesăm referitor la autorii individuali de conținut online („Autor” sau „dvs.”) prin serviciile pe care le oferim clienților noștri. Orice persoană care publică informații pe paginile web publice este considerată autor în cadrul prezentei declarații de confidențialitate

Informaţii generale

Suntem o firmă maghiară numită Neticle Labs Kft. Sediul nostru de lucru este pe strada Leonardo da Vinci nr. 41, Budapesta 1082, Ungaria.

Informațiile la care avem acces sunt accesibile publicului pe internet și sunt publicate sau puse la dispoziție de către autori. Utilizăm crawlere pentru a indexa și colecta informații disponibile pe internet (inclusiv date) și, de asemenea, avem contracte cu furnizorii terți pentru a beneficia de acces la informațiile lor (inclusiv date). Colectăm și stocăm aceste informații în bazele noastre de date.

În calitate de autor, Dvs. reprezentați sursa datelor. Dețineți control asupra datelor din platforma pe care le publicați, la fel și asupra setărilor de confidențialitate și opțiunile puse la dispoziția Dvs. pe platforma sau site-ul respectiv. Pe lângă drepturile pe care le aveți prin intermediul relației dvs. cu orice platformă de publicare, aveți, de asemenea, anumite drepturi referitoare la datele pe care le procesăm, așa cum acestea sunt stabilite în această declarație de confidențialitate.

Toate informațiile la care avem acces sunt disponibile publicului, informațiile de bază pe care le avem despre Dvs. pot fi găsite de oricine online. Unele dintre aceste informații sunt date personale, cum ar fi numele dvs. sau numele de utilizator utilizat în profilurile din social media. Alte informații pe care le procesăm pot să nu fie date personale (de exemplu, dacă lăsați un comentariu anonim în cadrul unui articol sau al unui blog).

Oferim analiza datelor colectate („Serviciile” noastre) către terți și, uneori, accesul la datele brute relevante pentru clienții noștri. Datele sunt considerate relevante dacă conțin referințe la brandul, produsul sau orice altă proprietate intelectuală care poate fi recunoscută.

Ce colectăm?

Datele colectate depind de sursele (platforma, site-ul web) care ne sunt disponibile, precum și de setările de confidențialitate ale acestora. Aceste date ar putea include următoarele:

 • numele, numele de utilizator sau alt identificator;
 • conținutul pe care l-ați publicat sub acel nume, nume de utilizator sau alt identificator, de exemplu comentarii, expresii, opinii sau postări, etc
 • un link către originea datelor (de exemplu, un link care duce către tweet-ul Dvs.)
 • orice alte informații pe care le publicați pe orice site Internet pe care îl accesăm cu crawlere sau pe o platformă terță care ne furnizează date.

Uneori putem deduce alte informații din datele referitoare la Dvs., de exemplu, putem să vă ghicim sexul pe baza numelui Dvs.

De asemenea, este posibil să analizăm conținutul datelor publicate de dvs. și să furnizăm această analiză clienților noștri în cadrul Serviciilor oferite de noi. De exemplu, dacă publicați un comentariu pe Facebook care atestă că nu agreați produsul unui anumit brand, noi putem marca acel comentariu ca sentiment negativ în legătură cu brandul respectiv

Cum utilizăm datele Dvs.?

Obligația companiei Neticle este de a oferi clienților o tehnologie și analiză care să le ajute să înțeleagă conținutul online scris despre produsul sau brandul lor, astfel încât aceștia să poată acționa în anumite moduri și să ia decizii de afaceri într-un mod mai hotărât. Datorită Serviciilor noastre, aceștia pot afla mai multe despre brandul, clienții și concurenții lor, dar și alte informații disponibile pe Internet, care pot fi relevante pentru ei. Fondul juridic al datelor pe care le procesăm este în concordanță cu interesele noastre legitime.

Deducerea datelor referitoare la dvs. se petrece în mod automat. Sistemul bazat pe algoritmi analizează data publicată de Dvs., noi nu luăm nicio decizie cu privire la procesare. Inferența se bazează pe algoritmi care analizează datele pe care le-ați postat. Modul de utilizare a informațiilor respective depinde de clienții noștri.

De asemenea, putem utiliza datele pentru a ne îmbunătăți serviciile.

Obiectivul principal al Neticle este de a furniza clienților săi informații utile pe baza datelor colectate prin analiză.

Împărtășirea datelor

Pe lângă împărtășirea datelor Dvs. cu clienții noștri, este posibil să le împărtășim și oricărui membru al grupului nostru de companii (adică filialelor noastre, companiilor-mamă și celor afiliate).

Este posibil să împărtășim datele Dvs. cu anumiți terți, inclusiv cu partenerii noștri de afaceri, precum și furnizorii și subcontractanții noștri, în vederea ducerii la bun sfârșit a unor contracte pe care le încheiem cu aceștia.

Putem divulga datele Dvs. unor terți. De exemplu, dacă vindem sau cumpărăm orice afacere sau bunuri, putem divulga datele Dvs. potențialului vânzător sau cumpărător al unei astfel de afaceri sau al unor astfel de bunuri. În mod alternativ, dacă noi, sau o parte din activele noastre sunt achiziționate de un terț, datele Dvs. pot face parte din activele transferate.

Dacă o parte terță vă procesează vreo dată, vă asigurăm că vom prevede garanții contractuale și operaționale care să vă protejeze datele.

Protecția și siguranța datelor

Majoritatea datelor pe care le deținem referitor la Dvs. provin direct de la persoana Dvs., în calitatea Dvs. de utilizator. Dacă cele de mai sus nu sunt valabile în cazul Dvs., vă sfătuim să modificați setările pe platforma pe care ați publicat aceste date. În cazul în care deducem date referitoare la Dvs., scopul nostru este de a ne asigura că toate aceste date sunt corecte și actuale.

Vom păstra orice date referitoare la Dvs. atâta timp cât este necesar pentru ca noi să putem furniza Serviciile noastre. Cu toate acestea, dacă utilizatorul șterge datele, sau dacă șterge platforma pe care data a fost publicată inițial, la rândul său și Neticle va șterge datele Dvs.

Stocare, siguranță și drepturile Dvs.

Este posibil să transferăm (și să stocăm) datele Dvs. într-o altă țară decât a noastră. Este posibil ca această țară să nu furnizeze același nivel de protecție a datelor ca și țara Dvs

Serverele în care stocăm datele Dvs. beneficiază de control administrativ, tehnic și fizic adecvat, care a fost conceput astfel încât să vă protejeze în mod optim datele, incluzând și tehnologia de criptare.

Conform legislației în vigoare privind protecția datelor, beneficiați de multe drepturi legale privind datele Dvs. În conformitate cu legislația în vigoare, puteți să:

 • solicitați accesul la datele pe care le deținem referitor la Dvs. și să solicitați ca acestea să fie actualizate, rectificate, șterse sau blocate
 • solicitați să încetăm utilizarea în viitor a oricăror date pe care le deținem referitor la Dvs.

To exercise any rights listed above, please email us at [email protected] or write to us at the address listed at the top of this document.

Practicile de confidențialitate ale terților

Declarația de confidențialitate de mai jos se referă numai la colectarea, prelucrarea și utilizarea (inclusiv publicarea) datelor Dvs. Clienții noștri și terții, care pot avea acces la datele Dvs., pot să le folosească și în alte moduri, în conformitate cu propriile practici de confidențialitate și cu legea în vigoare. Noi încurajăm utilizatorii să se familiarizeze cu declarațiile de confidențialitate furnizate de orice platformă pe care o utilizează pentru publicarea unor informații.

Prelucrarea datelor și protecția datelor în contactarea utilizatorilor

Partea aceasta a declarației de confidențialitate se adresează firmei Neticle (cu alte cuvinte: „nouă”), care este proprietarul (cu alte cuvinte: Utilizatorul) datelor personale de pe orice platformă care aparține firmei. Neticle stochează datele personale ale anumitor utilizatori în scopul comercializării directe. Utilizăm aceste date numai în cazul în care Utilizatorul a furnizat datele sale în mod voluntar și cu bună știință. Acest protocol de procesare este în conformitate cu Regulamentul General al Uniunii Europene privind Protecția Datelor (GDPR).

Newsletter

Atunci când subscrieți la un buletin informativ (newsletter), elementele următoarele sunt considerate date personale:

 • nume
 • adresă de email

Neticle utilizează sistemul de newsletter Mailer Lite, care stochează în plus adresa IP a utilizatorului, data înscrierii și link-ul site-ului care a redirecționat utilizatorul la pagina de înscriere.

Dacă utilizatorul dorește să se dezaboneze de la buletinul informativ, această opțiune este oferită la sfârșitul fiecărui email.

Pagini de socila media

În cazul în care utilizatorul se înregistrează în vederea unui serviciu de marketing direct printr-o postare pe o platformă de social media (Facebook, LinkedIn), utilizatorul acceptă ca Neticle să stocheze și să utilizeze anumite date personale ale utilizatorului și să îi trimită emailuri promoționale până la dezabonarea acestuia.

Următoarele date intră sub incidența datelor personale:

 • nume
 • adresă de email

Pe lângă cele de mai sus, stocăm și următoarele informații, care nu intră sub incidența datelor personale:

 • poziția la locul de muncă
 • numele companiei
 • locul de reședință (țara)

Hubspot

În anumite cazuri introducem datele personale ale potențialilor clienți în sistemul Hubspot, în vederea trimiterii de e-mailuri promoționale către utilizator. Acest lucru se întâmplă în cazul în care utilizatorul și-a furnizat datele personale la solicitarea versiunii trial a Neticle (cerere demo). În anumite cazuri, angajații firmei Neticle pot trimite emailuri utilizatorului și dacă utilizatorul nu a solicitat versiunea demo Neticle, dar adresa sa de email este publicată pe o platformă și accesibilă tuturor, existând probabilitatea ca utilizatorul să-și împărtășească datele personale pentru a facilita contactul.

În acest caz, următoarele date intră sub incidența datelor personale:

 • nume
 • număr de telefon
 • adresă de email

În cazul în care, ulterior, utilizatorul încheie un contract cu Neticle, contractul va conține datele personale ale persoanei de contact (nume, adresă de e-mail, număr de telefon). Cu acordul persoanei de contact, Neticle va continua să utilizeze aceste date în scopuri promoționale.

Datele le utilizăm numai în scopuri promoționale proprii, nu le împărtășim și cu terți. Serverele în care sunt stocate datele sunt reglementate atât din punct de vedere administrativ, cât și din punct de vedere fizic și tehnic, și au fost concepute pentru a păstra și proteja datele, incluzând și tehnologiile de criptare. În cazul în care datele sunt stocate pe serverul unei altei platforme, pe care o folosim în scopuri de marketing direct, păstrarea în siguranță a datelor și protejarea acestora intră în responsabilitatea acestor pagini web.

Neticle Labs

Contactează-ne!

Adresa noastră:
1082 Budapesta, Str. Leonardo da Vinci nr. 41 et. 2., ap 14.

Str. Leonardo da Vinci nr. 41
1213 Budapesta, Vető str. 10.

Photo of Péter Szekeres
Péter Szekeres

Co-founder & CEO
[email protected]
+36 70 701 6488

Photo of Sorin Jianu
Sorin Jianu

Romanian Sales Director
[email protected]
+40 722 713 333

Photo of Bernadett Kiss
Bernadett Kiss

Head of Marketing
[email protected]
+36 30 352 6707