<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=867163167059688&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Social listening a biztosítási szektorban

Néha nem könnyű megértetni az emberekkel, milyen előnyökkel jár számukra egy biztosítás megkötése. De van megoldás: a Neticle Media Intelligence segítségével könnyen elnyerheted majd potenciális ügyfeleid bizalmát.

Segítségünkkel a biztosítók könnyebben átlendülhetnek az akadályokon

Reputation monitoring - illustration

Reputáció elemzés

Segítünk nyomon követni a céged és versenytársaid online megítélését és az ügyfélelégedettséget.

Recruitment - illustration

Toborzás

Ha szeretnél szószólókat alkalmazni a céged független biztosítási ügynökeiként

Industry expertise - illustration

Iparági szaktudás

Ha szeretnél értesülni a biztosítási szektort érintő minden hírről, trendről és a közösségi médiában folytatott beszélgetésekről.

Így működik

Briefing - illustration

Briefing

Első körben a cégek egy rövid briefet küldenek nekünk arról, mire szeretnék használni a Neticle Media Intelligence médiaelemzőt. Ezt egy megbeszélés követi az iparági szakértőnkkel.

Arrow
Analysis - illustration

Elemzés

Együtt kialakítanak egy bővebb briefet, ami alapján az elemző csapatunk tudni fogja, milyen kulcsszavakat találjanak ki a megrendelőnek (például témaelemzéshez releváns buzzwordök, versenytárselemzésnél melyik konkurens cégeket monitorozzuk).

Arrow
Results - illustration

Eredmények

Maximum 2 héten belül ügyfeleink átfogó, részletes elemzést látnak azokról a kulcsszavakról, amelyeket munkatársainkkal közreműködve meghatároztak

Ezek az előnyei, ha elkezded használni a Neticle Media Intelligence-t

Ezek az előnyei, ha elkezded használni a Neticle Media Intelligence-t

Érezd a szektor lüktetését

Kiterjedt témaelemzésünknek köszönhetően tudni fogod, mivel győzheted meg ügyfeleidet, ha egy szerződés aláírásán vacillálnak. Mit gondolnak a nyugdíjról, a nyaralásbiztosításról vagy a megtakarításokról? Ha tudod, mire vágynak és mi miatt aggódnak, ezeknek megfelelően igazíthatod csomagjaidat és különleges ajánlataidat.

Feel the pulse of your industry
Meet your future colleagues

Ismerd meg jövőbeli kollégáidat

A közösségi média figyelés közben potenciális független ügynökökre is rábukkanhatsz. Többek között kiderül, melyik felületekhez érdemes csatlakoznod és kit alkalmazz. Az NMI azt is megmutatja, mit tartanak az ügynökök munkájuk legnagyobb kihívásainak és milyen tapasztalataik vannak. Véleményükre alapozva megakadályozhatod a gyors fluktuációt.

Tudd meg, mit gondolnak rólad az ügyfeleid

Ha belelátsz a márkádról, szolgáltatásaidról és ajánlataidról folytatott beszélgetésekbe, kiderül, mik az erősségeid és a fejlesztendő területeid. A rólad szóló említések figyelése segít felmérni a reklámjaid hatását is. Ha tudatában vagy a rólad kialakult képnek, ráerősíthetsz azokra a tulajdonságokra, amelyek miatt a termékedet a legtöbben vásárolják.

Find out what your clients think about you

Book a demo

Küldd el nekünk ezt a formot, és rövidesen felvesszük veled a kapcsolatot.

Opcionális

Szolgáltatói kötelezettségünk adataid teljeskörű biztonságáról gondoskodni. Kijelentjük, hogy az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletének (GDPR) megfelelően kezeljük személyes adatait. Bővebb információkért tekintsd meg részletes ide!

Contact Us

Neticle Labs

Lépj velünk kapcsolatba!

Cím:
1083 Budapest, Corvin Technology & Science Park, Bókay János utca 44-46, C5 épület, 7. emelet

Székhely:
H-1016 Budapest, Naphegy utca 28. fszt. 2

Photo of Péter Szekeres
Szekeres Péter

Co-founder & CEO
[email protected]
+36 70 701 6488

Photo of Michel Henß
Michel Henß

Chief Revenue Officer
[email protected]
+36 30 562 37 58

Photo of Gabriella Sinka
Gabriella Sinka

Head of Marketing
[email protected]
+36 20 527 6187